Paul van Mierlo

In mijn jeugd werd ik helaas al snel geconfronteerd met kanker binnen mijn familie. Vanaf dat moment heb ik geleerd dat de best mogelijke medische zorg, vechtlust en een positieve instelling belangrijke ingrediënten zijn om deze ziekte te kunnen bestrijden. Stelvio For Live draagt hierin bij aan de best mogelijke zorg door geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte. Wij als team dragen daar graag een zo’n groot mogelijke steen aan bij door deze sportieve uitdaging aan te gaan en te volbrengen. Daarbij hebben we uw hulp nodig als sponsor! Steun ons, elke euro helpt en komt voor 100% ten goede aan onderzoek. Het mogen leveren van deze sportieve bijdrage geeft mij een heel goed gevoel, hopelijk krijgt u ook een goed gevoel door ons te sponseren! Bij voorbaat dank!!

Tussenstand (€ 1.621,82 / €1533,-)
* de tussenstand is de som van directe donaties aan de deelnemer (€ 903,64) en zijn/haar deel van de teamdonaties (€ 718,18)

1.621,82
1533

Sponsors

{{donation.day}}
{{donation.month}}
{{donation.from}}

{{donation.text}}

Deze deelnemer heeft nog geen donaties.

TeamTeam De Groot bewerkingsmachines

Team De Groot bewerkingsmachines, sterk en gemotiveerd. Door de vele ervaringen met de ziekte in de laatste jaren is motivatie vinden niet moeilijk. De eerste aanleiding voor de deelname is Pieter die gelukkig alweer een tijdje gezond is. We hopen dat Frank dezelfde kant op gaat en gezond blijft. Christine vecht echter nog steeds iedere dag. Daarom gaan we samen op weg naar 2 september, en het gaat niet alleen om het einddoel maar ook om de reis. Want alleen reis je misschien sneller, maar samen kom je veel verder.