Stelvio for life

Dichtbundel ZIJ – Liesbeth van Gemert

Dankjewel voor je interesse in de dichtbundel ‘Zij’ van Liesbeth van Gemert. ‘Zij’ is – en gaat over – een vrouw in vele rollen die het leven leeft met kanker. Haar gedichten zijn klein en persoonlijk maar ook groot en universeel. Ze bieden herkenning, steun en troost voor al diegenen die met kanker leven of met kanker meeleven. Maar de dichtbundel ‘Zij’ heeft ook een duidelijke boodschap: “Godersi la Vita”, Leef het Leven.

De opbrengst van ‘Zij’ komt 100% ten goede aan Stelvio for Life ten gunste van gepersonaliseerd kankeronderzoek door het Centre for Personalised Cancer Treatment (CPCT.

Vul alsjeblieft je gegevens in op onderstaande formulier. Wanneer je klaar bent met invullen, klik dan op de link onderaan deze pagina: hiermee wordt je door verwezen naar de donatiepagina ‘Dichtbundel Liesbeth van Gemert, in liefdevolle herinnering 13 oktober 1963 – 6 februari 2019’. Na donatie van € 28,90 (dit is incl. € 3,90 verzendkosten) aan Stelvio for Life, ontvang je de dichtbundel binnen enkele dagen via de post op het door jou aangegeven adres.