Stelvio for life

Gaat de 2021 editie door?

Na een geweldige editie in 2019 begonnen we zoals gewoonlijk direct weer met de voorbereidingen voor de volgende editie in 2020. Hoe anders is dat gelopen! Middenin de voorbereidingen kreeg de wereld ineens te maken met een heel andere uitdaging: corona. En wat een enorme wissel heeft deze ziekte getrokken in de wereld en op Stelvio for Life. Geen editie in 2020!

Of de editie van 2021 door kan gaan is een vraag die velen logischerwijs hebben. Immers, de ontwikkelingen rondom corona volgen elkaar in rap tempo op. Het ene moment stemt dat ons optimistisch, het volgende ebt dat weer weg. We zullen met deze onzekerheid moeten ‘dealen’. We hopen natuurlijk dat door de vaccinaties en het feit dat het voorjaar wordt het een en ander zich de komende maanden in de goede richting zal blijven ontwikkelen. We willen namelijk niets liever dan dat we op 28 augustus – al dan niet omgeven met wat extra maatregelen – de berg met elkaar op kunnen!

Om iedereen op tijd duidelijkheid te geven, hebben we vanuit Team Stelvio for Life 28 mei 2021 als ‘D-Day’ geprikt (3 maanden voor het event). Op deze dag zijn er drie uitkomsten mogelijk:
1.    Stelvio for Life 2021 gaat zeker door
2.    Stelvio for Life 2021 gaat zeker niet door
3.    Er kan nog niet met 100% zekerheid gezegd worden dat het evenement kan plaatsvinden, maar de kans is dusdanig groot dat we het nog een maand de kans geven.

In het laatste geval communiceren we uiterlijk 28 juni of het alsnog doorgaat of dat we toch moeten cancelen.

Mocht het onverhoopt zo zijn dat het evenement op 28 augustus 2021 niet door kan gaan. Dan schuiven we net als vorig jaar elke deelnemer én zijn of haar sponsorpotje door naar Stelvio for Life 2022. Dat zal dan waarschijnlijk op 27 augustus 2022 zijn. Maar, we hopen natuurlijk heel hard dat dit niet nodig zal zijn.