Inschrijven
Om te kunnen deelnemen aan het Stelvio for Life evenement op 3 september 2022 vraagt de stichting Stelvio for Life € 75,- inschrijfgeld aan elke deelnemer. Dit inschrijfgeld wordt, samen met een bijdrage van ons hoofdsponsoren, gebruikt om het evenement te organiseren.
Meld je aan voor de rit voor een leven
Datum: 3 september 2022
Meedoen als team
Wil je samen met je collega’s de Stelvio beklimmen? Meld je dan aan als team!
sponsorgeld
Stichting Stelvio for Life vraagt de deelnemers om over een afstand van 21,1 kilometer – een halve marathonafstand – de 1.533 hoogtemeters van de Passo dello Stelvio te overwinnen en voor elke hoogtemeter minimaal € 1,- aan sponsorgeld in te zamelen voor de stichting Barcode for Life. Het bijeengebrachte sponsorgeld komt voor de volle 100% ten goede aan het goede doel!
XXL editie
Is jou niks te gek? Draai jij je hand niet om voor de 21,1 km en 1533 hoogtemeters? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor de echte waaghalzen! Dit jaar is er de mogelijkheid om je als fietser in te schrijven voor de XXL Editie!
Stelvio XXL is een extra uitdagende fietsroute van ongeveer 104 kilometer. Je beklimt de Stelviopas van 2 kanten en finisht op het dorpsplein van Bormio.
Wil je meer weten? Bekijk dan de FAQ pagina