Stelvio for life

Inschrijving gestopt

Geachte heer/mevrouw,

Het spijt ons u te moeten laten weten dat de inschrijving voor van Stelvio for Life gesloten is. We hebben een enorme groei doorgemaakt en hebben we inmiddels meer dan 300 deelnemers. De reden van de sluiting is dat we er voor in willen staan dat we onze beloften nakomen en een veilig en optimaal georganiseerd evenement neerzetten dat in alle opzichten persoonlijk is en daarmee een buitengewone ervaring is voor elke individuele deelnemer.

Wij hopen van harte dat u begrip kunt opbrengen voor het feit dat deelname niet meer mogelijk is en brengen u rond 1 oktober graag op de hoogte als de inschrijving voor de nieuwe editie open gaat. Gezien de overweldigende belangstelling dit jaar, gaan we ons voor de volgende editie voorbereiden om een verdere groei van ons evenement mogelijk te maken zonder dat we daarmee inboeten op onze beloftes. Wij hopen dan ook van harte u als deelnemer in 2022 te morgen begroeten!

Indien u op de hoogte gehouden wilt worden van ons evenement en het openen van de inschrijving voor de volgende editie, dan verzoeken wij u het onderstaande conctactformulier in te vullen. Wij zullen dat uitsluitend gebruiken voor het hiervoor vermelde doel.

Met een hartelijke en sportieve groet,

Team Stelvio for Life

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht