Stelvio for life

NIEUWS: Geen beklimming in 2020

Ruim twee maanden geleden deden we een oproep om mee te bouwen aan de toekomst van Stelvio for Life. We hebben gebrainstormd over hoe we de aankomende editie groter konden maken. En nu, twee maanden later ziet de wereld er ineens heel anders uit. Het coronavirus heeft ons in zijn greep. In deze nieuwsbrief willen wij jullie informeren over de status van het evenement Stelvio for Life.

Besluit, geen beklimming in 2020
Tijdens de persconferentie van Mark Rutte van 21 april is duidelijk geworden dat grote evenementen in Nederland tot 1 september worden gecanceld. Tevens wordt reizen naar het buitenland afgeraden wanneer dit niet nodig is.

Ontwikkelingen in Italië
Wij hebben de afgelopen periode intensief contact gehad met de autoriteiten in Bormio. Ook in het door corona zwaar getroffen Italië zijn evenementen aan banden gelegd. Het is zo goed als zeker dat de Bikers Day – de dag dat de pas vanuit de gemeente is afgesloten voor gemotoriseerde voertuigen – dit jaar niet door zal gaan.

Omdat wij risico’s willen vermijden voor alle betrokkenen, heeft het bestuur moeten besluiten om Stelvio for Life 2020 te cancelen. Dat is ontzettend jammer, niet in de laatste plaats omdat er natuurlijk heel hard geld nodig blijft voor de onderzoeken die wij financieel ondersteunen.

Vooruit kijken
Geld voor onderzoeken blijft hard nodig. Om die reden zitten we dan ook niet stil. We hebben naast alle hectiek rondom het coronavirus nu de tijd om:
• de Stelvio for Life website te updaten en verder te integreren met onze app;
• onze social media kanalen actief te houden;
• op diverse manieren meer van ons te laten horen.
We kunnen immers nu al starten met het werven van deelnemers voor de editie van 2021 met als doel om van die editie zowel qua deelnemersaantallen als opbrengst een absolute klapper te maken. Want we kijken vooruit, dus zet zaterdag 28 augustus 2021 alvast in je agenda.

Inschrijvingen 2020
Sta je al ingeschreven voor editie van 2020, dan wordt je inschrijving automatisch doorgeschoven naar 2021, inclusief het inschrijf- en sponsorgeld dat tot nu toe is opgehaald. Kun je volgend jaar onverhoopt niet meedoen? Stuur dan een mail naar info@stelvioforlife.nl.

Tips en ideeën?
Ook voor tips en ideeën om ons deelnemersaantal in 2021 te boosten, staat bovenstaand mailadres open. Tevens kun je hier met al jouw vragen terecht.

Pas goed op elkaar en blijf gezond!

Sportieve groet,
Team Stelvio for Life