Stelvio for life

Partnership OneSwitch – One Switch brengt je top-fit aan de start

We zijn blij om One Switch als nieuwe partner te kunnen aankondigen. One Switch is gespecialiseerd in het fitter en vitaler maken van mensen in specifieke sporten. Hun oorspronkelijke specialisatie ligt de paardensport. Met het partnership met Stelvio for Life komen fietsen en lopen, waar One Switch ook al de nodige ervaring in heeft, ook in scope.

Klaarstomen
Kun jij wat hulp gebruiken bij jouw tocht naar de top? Met een speciaal op jou gericht programma, stoomt One Switch je klaar om de Stelvio te bedwingen. Alleen of in groeps-/teamverband. En het mooie is dat One Switch een deel van de fee voor elke Stelvio deelnemer die van hun diensten gebruik maakt, stort aan Stelvio for Life. Zo snijdt dit mes aan alle kanten.

Als je nog potentiële deelnemers kent die twijfelen of ze de berg wel op komen, wijs ze dan op One Switch (www.oneswitch.nl). Het beklimmen van die berg gaat dan gewoon lukken!

One Switch stelt zichzelf hieronder graag aan jullie voor.

Even voorstellen:

 

Hallo sportievelingen,

Wij zijn One Switch! Wij sluiten ons als partner aan bij het prachtige goede doel Stelvio for live en daar zijn wij mega trots op. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het fitter en vitaler maken van mensen in specifieke sporten. Met name in de paardensport.

Wanneer je als ambitieuze sporter behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw mogelijkheden en doelstellingen, waarbij een professionele trainer nauwlettend met je meekijkt, is Personal Training/trainen met onze app de beste keuze. Deze vorm van training wordt volledig op jouw niveau en doelstellingen aangepast, zodat je het maximale uit jouw inspanningen kunt halen en snel vooruitgang kunt boeken richting jouw doelstelling. Ook wanneer je kampt met blessures kunnen we (naast een arts of fysio) met jou meekijken en programma’s creëren die volledig gepersonaliseerd zijn. Dat is het mooie van maatwerk!

Ons doel is om Stelvio for life te ondersteunen in het fitter maken van mensen om de Stelvio te kunnen beklimmen! Ook zullen wij ons best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stelvio for life.

Wij helpen bedrijven graag om hun medewerkers toe te laten werken om de Stelvio fit en vitaal op te komen en ondertussen ondersteunen wij hen om een verantwoorde levensstijl te kunnen vasthouden. Dus minder ziekteverzuim!

Graag zien en spreken wij jullie!

Met sportieve groet,
Janneke den Otter
Gaby Abbas
Cees Onink