Stelvio for life

Stelvio for Life 2020

Vandaag zou Stelvio for Life plaatsvinden. Sommige deelnemers zouden zelfs de tocht der tochten oftewel de XXL versie gaan rijden. Helaas dit jaar geen fysieke weg naar de top van de Passo dello Stelvio. Wel kijken wij positief naar toekomst: ‘The only way is up!’

Vooruit kijken
Het duurt nog even maar onze pion is gezet. Op naar een geweldige Stelvio for Life op 28 augustus 2021! Al 136 deelnemers staan in de startblokken om van deze editie een groot succes te maken. Nog nooit hadden we eind augustus al zo een grote groep inschrijvingen. Ben jij er ook bij?

Samen
Laten we samen alles op alles zetten om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren die samen met ons de uitdaging aangaan om in 2021 een recordbedrag binnen te halen. Zodat we het ‘gemis’ van de 2020-editie compenseren en het onderzoek naar de gepersonaliseerde behandeling van kanker duurzaam blijven ondersteunen.

Volg Eddie
Wil je vandaag toch een klein beetje dat Stelvio for Life gevoel hebben? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten want onze Eddie gaat vandaag tussen 11.00 en 12.00 uur live vanuit Bormio!

See you at the top!

Sportieve groet,
Team Stelvio for Life