Stelvio for life

Wil jij ook in (deze) unieke kleding trainen en straks de Stelvio beklimmen?

Alweer voor het derde jaar presenteert de Stichting Stelvio for Life in samenwerking met MICIO creative bike- & runwear unieke wieler-, hardloop- en wandelkleding. MICIO heeft voor jou een stijlvol ontwerp gemaakt dat door de kleurstelling van zwart met Italiaans blauw goed opvalt. Doordat “Stelvio for Life” duidelijk zichtbaar is, krijgt het goede doel de aandacht die het verdient. Door in deze kleding te trainen vergroot je de naamsbekendheid van Stelvio for Life. De Italiaanse producent van de wielerkleding, staat garant voor een goede pasvorm en uitstekende kwaliteit. De hardloop- en wandelkleding komt uit België en heeft een dito pasvorm en kwaliteit.

Voorbeeld ontwerp Stelvio for Life wieler-, hardloop- en wandelkleding

Welke kleding kan je bestellen?
Door de vele aanvragen hebben we dit jaar het assortiment weer verder uitgebreid. Ook kan je kiezen uit een shirt met of zonder indruk mogelijkheid.

Het assortiment wielerkleding en accessoires bestaat uit:
• Shirt: zonder mouwen, korte mouwen en lange mouwen
• Windbreaker zonder mouwen
• Jack met lange mouwen
• Broek met bretellen: basismodel en sportmodel
• Bandana, colletje en wielerpetje

Het assortiment hardloop- en wandelkleding bestaat uit:
• Shirt LUX korte mouwen met V-hals*
• Korte broek

Download hier de catalogus voor het assortiment met alle specificaties.

Maak je kleding nog unieker!
Door te kiezen voor een shirt met indruk mogelijkheid val je nog meer op. Je kunt denken aan het indrukken van je eigen naam, teamnaam of logo’s van sponsor(en). Na je bestelling zal MICIO contact met je opnemen om je indruk wensen door te spreken.

Wat is je maat?
Je kunt middels onderstaande maattabellen nagaan welke maat jij nodig hebt
> maattabel wielerkleding
> maattabel hardloop/wandelkleding

Kun je ook kleding passen?
MICIO beschikt over pasmodellen in wieler-, hardloop- en wandelkleding. Wielerkleding is verkrijgbaar in de maten XS t/m 8XL voor mannen en XS t/m 4XL voor vrouwen. Hardloopkleding is verkrijgbaar in de maten XS t/m 3XL voor mannen en vrouwen. Deze paskleding kun je op afspraak ophalen tussen 15.00 en 17.00 uur en de volgende dag retourneren tussen 9.00 en 11.00 uur. Voor het ophalen van de paskleding kun je een afspraak maken met MICIO creative bike- & runwear in Leusden (06 – 229 374 79, maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur).

Wat is de levertijd?
Elke 1e van de maand (november t/m juni) gaat er een bestelling uit. Is je betaling voor die tijd binnen dan gaat jouw bestelling mee en is je kleding ±8 weken later binnen. In het voorjaar (februari t/m mei) kan de levertijd van je bestelling ±10 weken zijn. De maand augustus kan er niet worden geleverd door het zomersluiting fabrieken. MICIO heeft nog wel kleine voorraad, het kan dus zijn dat je bestelling snel kan worden geleverd.

Hoe krijg je de kleding geleverd?
De kleding en accessoires kun je ophalen bij MICIO op de Bedrijfsweg 14 in Leusden. Ook is het mogelijk, tegen verzendkosten, de kleding thuis te ontvangen per post. De keuze van levering kun je aangeven bij de bestelling.

Direct kleding bestellen?
Klik hier om direct naar de webshop te gaan, zodat je snel in deze unieke kleding op pad kunt! Je betaling geschiedt via iDeal.