Stelvio for life

Wil jij ook in (deze) unieke kleding trainen en straks de Stelvio beklimmen?

Alweer voor het tweede jaar presenteert de Stichting Stelvio for Life in samenwerking met MICIO creative bike- & runwear unieke wieler-, hardloop- en wandelkleding. MICIO heeft voor jou een stijlvol ontwerp gemaakt dat door de kleurstelling van zwart met Italiaans blauw goed opvalt. Doordat “Stelvio for Life” duidelijk zichtbaar is, krijgt het goede doel de aandacht die het verdient. Door in deze kleding te trainen vergroot je de naamsbekendheid van Stelvio for Life. De Italiaanse producent van de wielerkleding, staat garant voor een goede pasvorm en uitstekende kwaliteit. De hardloop- en wandelkleding komt uit België en heeft een dito pasvorm en kwaliteit.

Door de vele aanvragen hebben we dit jaar het assortiment uitgebreid met jasjes en accessoires. Ook kan je nu kiezen uit een shirt met of zonder indruk mogelijkheid.

stelvio_assortiment_YLT

Maak je kleding nog unieker!

Door te kiezen voor een shirt met indruk mogelijkheid val je nog meer op. Je kunt denken aan het indrukken van je eigen naam, teamnaam of logo’s van sponsor(en). Na je bestelling zal MICIO contact met je opnemen om je indruk wensen door te spreken.

Wat is je maat?

Je kunt middels onderstaande maattabellen nagaan welke maat jij nodig hebt
> maattabel wielerkleding
> maattabel hardloop/wandelkleding

Kun je ook kleding passen?

MICIO beschikt over pasmodellen in wieler-, hardloop- en wandelkleding van XS tot 8XL voor volwassenen. Deze paskleding kun je op afspraak ophalen tussen 15.00 en 17.00 uur en de volgende dag retourneren tussen 9.00 en 11.00 uur. Voor het ophalen van de paskleding kun je een afspraak maken met MICIO creative bike- & runwear in Leusden (06 – 229 374 79, maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur).

Wat is de levertijd?

Elke 1e van de maand (november t/m juni) gaat er een bestelling uit. Is je betaling voor die tijd binnen dan gaat jouw bestelling mee en is je kleding ±8 tot 10 weken later binnen. In het voorjaar (februari t/m mei) kan de levertijd van je bestelling ±10 tot 12 weken zijn.

Hoe krijg je de kleding geleverd?

De kleding en accessoires kun je ophalen bij MICIO op de Bedrijfsweg 14 in Leusden. Ook is het mogelijk, tegen verzendkosten, de kleding thuis te ontvangen per post. De keuze van levering kun je aangeven bij de bestelling.

Direct kleding bestellen?

Klik hier om direct naar de webshop te gaan, zodat je snel in deze unieke kleding op pad kunt!

micio_fotobalk_stelvioforlife