Stelvio for life

Update uit Bormio

Een beetje vreemde week hebben wij achter de rug. Vanaf dinsdag zijn Eddie en Edith in Bormio geweest om al vol in te zetten op de voorbereidingen van Stelvio for Life 2021.

Alle spullen zijn uitgezocht en keurig opgeborgen in het magazijn van ons “thuis” Hotel Nevada. Mede door hun grenzeloze wil om ons te helpen wordt ons event ieder jaar weer groter, mooier, beter en meer bijzonder. Zelfs nu ons event dit jaar niet door ging maken zij wel tijd vrij voor twee uitgebreide vergaderingen voor de editie van 2021. Dank aan Viola, Denis en Marco van dit geweldige hotel. Ons thuis in Bormio.

Ook zonder Saskia van Bormio Servizi kunnen wij niet. Zij is vanaf het allereerste moment van (toen nog de Stelvio halve Marathon) ons evenement 14 jaar geleden ook onze vaste steun op het gebied van afspraken met gemeente, politie en het Stelvio National Park. Een dikke dank jullie wel voor alle hulp. Ook namens hun tot 28 augustus 2021, en we houden jullie in de tussentijd op de hoogte van alles wat Stelvio for Life aangaat.